Kontejner, smetnjak, zabojnik – pri nas dobite vse

Datum: 03.01.2014

Komunalna oprema, ki jo že dolga leta izdelujemo v podjetju Eko Line Trade v veliki meri sestavljajo zabojniki, takšni in drugačni. V naši ponudbi boste našli najrazličnejše kontejnerje ne le za smeti, temveč tudi tudi namenske zabojnike za različne uporabe.

Kontejner za odpadke, ki je eden izmed naših najbolj prodajanih izdelkov, je plastičen ter izdelan iz polietilena z visoko gostoto HDPE. Odporen je na udarce in prenese velike temperaturne razlike. Poleg tega se uspešno sooča tudi z ultravijoličnimi žarki in raznoraznimi kemikalijami.

Prav tako priljubljeni so manjši smetnjaki za »osebno« uporabo, katerih poglavitni namen je zbiranje komunalnih odpadkov ob individualnih hišah. Pomemben del naše ponudbe je tudi oprema za zbirne centre in ekološke otoke, kjer se uporabljajo večji namenski kontejnerji.

Številna podjetja pri nas naročijo tudi posebne kontejnerje za uporabo v svoji proizvodnji, ki jih izdelamo prav v ta namen. Eden od tovrstnih primerov je denimo kontejner za klavnice iz nerjaveče pločevine, ki je prirejen za praznjenje v specialne abrol kontejnerje. Med posebne zabojnike lahko prištevamo tudi kontejnerje za gnoj, zabojniki INOX pločevine za zbiranje zaupne dokumentacije itd.