Domov   |   Kontakt   |   Kazalo
Slovensko Slo English Eng Deutsch De
EKO LINE TRADE d.o.o. Skupaj v skrbi za okolje
Tel: 03 541 23 70
E-mail: info@ekolinetrade.si
Oddaj povpraševanje

Pokličete nas lahko na:
Telefon 03 541 23 70
GSM 041 736 485
GSM 041 311 774

Ali pa nam pošljete fax na:
Fax 03 541 23 49

Posode za smeti v gospodinjstvih

Natisni stranPriporočite nas
(17.2.2012)

Skrb za okolje se začne že na izvoru smeti, to je pri nas doma, ko smo se odpovedali udobju, da vse smeti po vrsti mečemo v eno samo posodo za smeti. Dosledno ločevanje odpadkov zahteva vsaj štiri ločene posode za smeti. Priporočljivo je, da so tudi različnih barv. Tudi nalepke na posodah lahko označujejo določene vrste smeti. V skupni posodi za smeti naj bi pristal le preostanek odpadkov, to so odpadki, ki jih ne morete ločeno odložiti na ekoloških otokih ali v zbirnih centrih.

Ko so posode za smeti polne, jih nekdo iz družine izprazni na ekoloških otokih. Tudi komunalne službe po občinah beležijo izrazit trend povečevanja količin ločeno zbranih odpadkov na ekoloških otokih, kar pomeni, da vse manj uporabnih odpadkov pristane v eni sami posodi za smeti, ki jo uporabljajo v gospodinjstvih.

V Eko line trade izdelujemo tako standardne posode za smeti, namenjene zbiranju odpadkov iz gospodinjstev v individualnih hišah, kot namenske posode za smeti, namenjene zbiranju odpadkov na ekoloških otokih. Posode za smeti so plastične, narejene iz polietilena z visoko gostoto HDPE. Posode za smeti so odporne na udarce, prenesejo ogromne temperaturne razlike, odporni so na UV žarke in razne kemikalije. Po posebnih željah pa naredimo tudi kovinske posode za smeti v pocinkani izvedbi.

Posode za smeti
Plastične posode za smeti.

Kliknite tu za posode za smeti.

« nazaj
« nazaj na seznamServis


Podjetje ima organizirano lastno servisno službo v okviru svojega poslovanja in opravlja usluge servisiranja vseh vrst stiskalnic in ostale komunalne opreme.

Več »

Servis

Novice


» Ekološki otoki
» Smeti

Arhiv novic »


Izdelki