Zbirni centri s popolno opremo

Datum: 26.02.2013

Zbirni centri so popolnoma opremljeni po načrtih projektantov. Vsak kontejner najde točno določeno mesto in je namenjen točno določeni vrsti odpadkov. Zbirni centri imajo večje kontejnerje različnih prilagojenih vsebin. Kontejnerje za zbirne centre izdelujemo v Eko line Trade, prav tako nadstreške zanje.

Zbirni centri služijo občanom, da lahko tam brezplačno oddajo odpadke, ki jih ne morejo odložiti na ekološkem otoku. Vsak kontejner je označen, kateri vrsti odpadkov je namenjen. Navodila so razumljiva, v kolikor bi še imeli težave, vam pomaga osebje.

Zbirni centri so prepoznavni po daljši ali krajši vrsti abrol kontejnerjev, nad katerimi so nadstreški. Če adaptirate stanovanje, urejate vrt, menjate gospodinjske aparate, nastajajo viški odpadkov, za katere so edino pravo odlagališče zbirni centri. Ker večjih količin odpadkov ne morete odložiti na ekološkem otoku, zagotovo pa ste tudi toliko etični in osveščeni, da jih ne odpeljete na divje odlagališče.



Zbirni centri začasno hranijo odpadke, ki jih specializirana podjetja prevzamejo v nadaljno predelavo. Urejeni zbirni centri so prepoznavni po sistemu abrol kontejnerjev. Običajni abrol kontejner ima prostornino 20 kubičnih metrov.  Drugi kontejnerji imajo prostornino 5 ali 7 kubičnih metrov.