Svetovanje pri izbiri opreme

Danes odpadki niso samo stvar posameznikov in njihovega odgovornega ravnanja, pač pa tudi pomemben člen v delovanju organizacij od proizvodnih podjetij, trgovskih verig, hotelov, domov starejših in podobno. Vsaka urejena organizacija bi morala poskrbeti za svoje odpadke, tako zaradi skrbi za svoje delovno okolje, odgovornost do narave in lastno stroškovno učinkovitost.

Imate nered v vašem oddelku za odpadke, kjer imate vedno premalo prostora?

So vaši sodelavci obremenjeni z ravnanjem z odpadki, za to pa porabijo veliko časa?

Si predstavljate, da bi stroške za odvoz odpadkov zmanjšali za 30% ?

Glede na vaše potrebe nudimo individualno svetovanje in si prizadevamo, da skupaj z vami poiščemo najbolj optimalno rešitev za vaše ravnanje z odpadki.

Lastno proizvodnjo smo glede na potrebe na trgu dopolnjevali z novimi izdelki in se specializirali za proizvodnjo komunalne opreme

S pomočjo naše komunalne opreme potekajo in se racionalizirajo procesi v zbiranju odpadkov, prevozih, predelavi in odstranjevanju odpadkov. Poleg komunalne opreme standardnih dimenzij izdelujemo tudi izdelke po željah naročnika, tako za ekologijo in za druge potrebe podjetij. 

Komunalna oprema iz naše proizvodnje zagotavlja pričakovanja kupcev, o čemer pričajo naše zadovoljne stranke. S proizvodnjo ustrezne komunalne opreme smo zanesljiv partner pri načrtovanju in izvedbi rešitev za zbiranje, stiskanje in odvoz odpadkov in drugega odpadnega materiala. 

Znali vam bomo svetovati še pri tako zahtevnih rešitvah ravnanja z odpadki.