Zgodovina

Kot dolgoletni vodja uspešnega podjetja, ki je delovalo na področju kovinarstva v okolici Celja, sem se v letu 1997 odločil za uresničitev svoje vizije in idej predvsem na področju komunalnega razvoja in varovanja okolja v lastnem podjetju.

Leta 1998 je kot plod dolgoletnih želja začelo z delovanjem podjetje EKO LINE TRADE d.o.o. s proizvodnimi prostori v Škofji vasi pri Celju.

Prvi izdelki lastne proizvodnje so bili predvsem manjši kovinski kontejnerji in drugi manjši kovinski izdelki. Iz leta v leto pa se je na trgu pokazala potreba po kvalitetnem domačem proizvajalcu tudi večjih kovinskih zabojnikov (abrolov), kovinskih konstrukcij po naročilu in mobilnih ter stacionarnih (fiksnih) stiskalnic za komprimiranje različnih vrst odpadkov (komunalnih, odpadne embalaže, lesenih palet itd.). V želji po izboljšanju kvalitete naših izdelkov in storitev smo v letu 2003 pridobili tudi mednarodno veljaven certifikat kakovosti CE.

Po več letih uspešnega poslovanja si je podjetje na slovenskem in tujih trgih ustvarilo dober ugled in pridobilo veliko zadovoljnih poslovnih partnerjev po Sloveniji in tujini. K temu bistveno vlogo prispevajo zavzeti zaposleni, ki s svojimi izkušnjami in znanjem razvijajo in ustvarjajo tudi najzahtevnejše izdelke po individualnih naročilih.

Tudi v prihodnje se bomo trudili prispevati k varovanju okolja, ki postaja vedno večji dejavnik na poti do višje kvalitete življenja. Sodelujte z nami!

Jože Ogrizek, lastnik in prokurist